Ontdek de nieuwe JEEP COMPASS
PRIVATE LEASE OP MAAT
vanaf € 259 /maand zonder voorschot

Leasys lanceert « Jeep Miles by Leasys », de “pay per use” lange termijn verhuuroplossing.

"Jeep Miles by Leasys" is dus een leaseovereenkomst voor 48 maanden zonder voorschot, op basis van een zeer competitieve vaste maandelijkse prijs + een variabel bedrag dat wordt berekend op basis van de werkelijk door de bestuurder gereden kilometers. Een Mopar Connect T-Box die aan boord van het voertuig is geïnstalleerd, maakt het mogelijk om het werkelijke aantal kilometers van de klant te volgen. Er is geen kilometergrens, waardoor een echte "pay per use" ervaring wordt gegarandeerd. 

Met "Jeep Miles by Leasys" komt Leasys tegemoet aan de wensen van klanten die hun auto voornamelijk in stedelijke gebieden gebruiken, met minder kilometers of meer specifiek op bepaalde momenten van het jaar, en die willen profiteren van een complete rijervaring, zonder de last van het eigendomsbeheer van de wagen.

"Jeep Miles by Leasys" zal beschikbaar zijn in twee formules: "light", met inbegrip van BIV en wegenbelastingen, BA verzekering en pechverhelping, en "plus", met inbegrip van de BIV en wegenbelastingen, omniumverzekering, pechverhelping en het gewone en buitengewone onderhoud van het voertuig. De maandelijkse betalingen voor elk pakket zullen een variabel deel omvatten, gebaseerd op een kostprijs per kilometer. De eerste 1.000 km zijn gratis en inbegrepen in de huurprijs. 

Beide oplossingen zijn beschikbaar op de nieuwe Jeep Compass Sport met manuele versnellingsbak voor € 259/maand (vaste maandelijkse huur) + een variabel bedrag van € 0,15/km (light pakket) of € 0,25/km (plus pakket).

Voor meer informatie : www.leasys.be

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

  Lichtmetalen 16" velgen
  Airconditioning
  Met leder bekleed stuurwiel met audiobedieningstoetsen
  Cruise Control
  Lane Departure Warning Plus
  Traffic Sign Recognition 
  Radio DAB met 5" touchscreen display, 6 luidsprekers, Bluetooth-connectie en UConnect diensten
  Instrumentencluster met 3,5" TFT-display
  Forward Collision Warning Plus (waarschuwingssysteem frontale aanrijding)
  8 airbags
  Automatische koplampen
  Automatische ruitenwissers

(1) Prijzen zijn BTW incl. Offerte Jeep Miles Plus by Leasys op Compass Sport MTX benzine op basis van 48 maanden, geldig tot en met 31/10/2020. Jeep miles Plus by Leasys is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren die in België geregistreerd zijn. De huurprijs is maandelijkse huur van € 259 en een variabele huur die berekend wordt op basis van de afgelegde km's aan een tarief van € 0.25 per km. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Onderhoud, banden en omnium verzekering inbegrepen. 1000 km gratis aangeboden. Meer informatie op www.leasys.be

V.U.: Yann Chabert. Adverteerder: FCA Belgium N.V., Da Vincilaan 3-7 – 1930 Zaventem. RPR Brussel. KBO: 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Milieu-informatie [K.B. 19.03.04]: www.jeep.be. Niet-contractuele foto. De afgebeelde voertuigen komen niet overeen met de beschreven versies en prijzen.


-->